Over mij

Al langere tijd geleden zou ik beginnen met dit blog. Maar steeds zag ik er enorm tegenop. Ik link dit soort ‘ziek-zijn’ blogs namelijk altijd een beetje aan ‘doodgaan’ blogs. Zoals je er vele vindt op Internet. Er bestaan er maar weinig met een happy end. Waarschijnlijk ook omdat je niet snel een blog begint om de wereld te updaten over de status van je recent opgelopen griep virus of het verloop van je verkoudheid.

Enfin, ik ben er uiteindelijk dus toch mee begonnen. En wel omdat het gewoonweg praktisch is om iedereen die geïnteresseerd is op deze manier te informeren. Communicatie is nooit echt mijn sterkste punt geweest en het beantwoorden van appjes, pb’s en mailtjes begint toch wel een behoorlijke klus te worden. En zodoende, zie hier mijn blog! Met alvast de disclaimer: dit is een blog met een happy end en een looptijd van maximaal 12 maanden.

ik ben Caroline. Ofwel: Truus en ik ga aan het infuus. Ik heb namelijk borstkanker. Niet van dat gezellige, zoals  je dat op de voorkant van de Pink Ribbon magazine ziet, maar dat met die infusen, veel overgeven en kale koppen. Buiten dit tijdelijke ongemak ben ik een gelukkig mens, moeder van twee erg leuke jongens en snoezige konijnen. Ik ben de vriendin van de allerliefste en leukste vriend van de hele wereld en werk voor een organisatie waar ik trots op ben.

Ik word o.a.  blij van reizen, bruinbrood met oude brokkelkaas, zuurkool met worst, nieuwe sokken, sporten, lezen en leren.