Sisser

Vanochtend bij de huisarts de drain eruit laten halen. Ik slaap nog steeds waardeloos, maar ik voel me goed. De pijn is iets minder aan het worden en ik voel dat het einde van al dit geneuzel in zicht is.

Ik bel met de Arbo arts om een afspraak te maken. Het wordt zo langzamerhand tijd om een plan te gaan maken om weer aan het werk te gaan. Ik app ook meteen mijn manager om af te spreken voor koffie en een paar collega’s. Ik ben er weer en dat voelt goed. Ik heb sowieso het gevoel dat ik hier goed mee weg ben gekomen en prijs mezelf gelukkig. Op de verschillende fora en facebookgroepen lees ik verhalen van dames die vreselijk moe zijn en hele dagen uitgeteld op de bank liggen. Van kortademigheid, pijnlijke gewrichten en andere narigheid. Ik heb niets van dat alles. Soms ben ik moe, maar als ik dat negeer kan ik er gewoon dwars doorheen.

Ik heb het gevoel dat dit hele borstkankergedoe met een sisser af zal lopen. Daar kom ik even mooi mee weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *