Latten

De drain loopt nog steeds flink door. Ik kom nog lang niet onder de 20 ml en dus mag hij er nog steeds niet uit. Ik begin dat ding inmiddels behoorlijk zat te worden. Gisteren ben ik, het kon natuurlijk ook niet uitblijven, op de slang gaan staan en trok hem er met een plop uit. Dat was even schrikken, maar gelukkig was alleen de slang losgetrokken en het vacuum eraf. Het deel in mijn lichaam zat er nog in, dus ik kon makkelijk een nieuwe fles aansluiten. Heerlijk zo’n lege fles, scheelt enorm in geklots en aan gewicht om mee te zeulen.

Een tijd geleden hadden we bedacht dat we in deze periode best op wintersport zouden kunnen gaan. Ik ging er toen nog vanuit op 20 januari geopereerd te worden en precies een maand later op de latten staan klonk als een realistisch plan. Inmiddels weten we beter..helaas. Met pijn in ons hart hebben we geannuleerd en we balen er ontzettend van. Aan de andere kant: we kunnen Mika nu een week eerder ophalen! Elk nadeel….nou ja, ik had toch liever gaan skieen 🙁

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *