Puppy Love

Als alles tegenzit heb je maar een ding nodig: een puppy!

Vandaag met Edwin naar Goirle gereden om daar een pup te bekijken. Foute boel natuurlijk, want iedereen weet dat je dan niet met lege handen naar huis kunt gaan. Een keer eerder waren we in een dierenwinkel waar de eigenaar mij een Beaglepup in mijn armen duwde, toen heeft Edwin me gered door hem snel uit mijn armen te trekken en terug te geven aan die vent. Ik was al verloren en het heeft weken geduurd voor ik er overheen was.

Deze keer ging het mis, het was liefde op het eerste gezicht ook voor Edwin. Ze heet Mika en over 2 weken mogen we haar ophalen! Ik ben zo blij ❤️ Impulsieve actie? Nou nee, niet echt. We hebben het er al jaren over en nu is het eindelijk zover. Ik kan niet wachten!

IMG_1936

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *