Borstbrand

Ik sliep al een behoorlijke tijd echt waardeloos, maar nu is het helemaal feest. Overdag gaat het allemaal goed en voel ik me prima, zodra ik echter in bed ga liggen begint de pijn. Ik heb geen idee hoe ik moet gaan liggen, elke positie doet pijn en mijn ex-borst staat constant in de brand.

Meestal val ik na een uurtje draaien en omrollen wel in slaap, maar na een half uur word ik wakker en ben dan ook meteen klaarwakker. Eerst dacht ik dat het misschien wel meeviel, maar ik ben het gaan meten met mijn Microsoft band. Gemiddeld slaap ik 1 uur en tussen de 10-30 minuten en dan word ik ook nog een keer of 7 wakker. Het idiote is dat ik overdag helemaal niet moe ben, geen idee hoe het kan maar ik heb een overdosis energie.

Het komt in ieder geval niet doordat ik te weinig doe overdag, want omdat ik geen auto mag rijden doe ik alles lopend. Ik kom makkelijk aan de 12000 stappen per dag. Rond een uur of 1 ’s nachts ga ik naar bed en om 8 uur er weer uit. Er moet dus haast wel een moment komen dat ik spontaan instort en mocht ┬áje me dus ergens slapend aantreffen, maak me dan in godsnaam niet wakker. Ook niet als het op het schoolplein, naast het fietspad of in de supermarkt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *